fbpx
Ρωτήστε μας
Πίσω

Μια νέα εκκίνηση στα εστιατόρια, με την υποστήριξη της Cardlink

Μέσα από μία ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών η Cardlink ενισχύει τις επιχειρήσεις του τομέα εστίασης με εργαλεία που απαιτούν οι νέες ανάγκες της αγοράς.

Cardlink maitre | Food and drink businesses reopen Ο τομέας της εστίασης στην Ελλάδα, εκτός του ότι παρέχει απαραίτητες υπηρεσίες, έχει πολύ μεγάλη κοινωνική αξία διότι αποτελεί έναν χώρο στον οποίον αναπτύσσονται και λειτουργούν οι κοινωνικές σχέσεις. Όλοι μας έχουμε ένα αγαπημένο εστιατόριο που θα συστήσουμε με θέρμη σε φίλους, όλοι γνωρίζουμε ανθρώπους που δουλεύουν σε τέτοιες επιχειρήσεις, με πίστη, μεράκι και ευγένεια. Επίσης, έχει πολύ μεγάλη οικονομική αξία διότι αποτελεί σημείο εισόδου για τα τουριστικά έσοδα της χώρας και απασχολεί χιλιάδες εργαζομένους.

Η πανδημία έδωσε ίσως το μεγαλύτερο πλήγμα σε αυτές τις πολύτιμες για την Ελλάδα επιχειρήσεις. Τώρα όμως έχει αρχίσει να διαφαίνεται ότι δεν θα αργήσει το άνοιγμα του τομέα και οι επιχειρήσεις θέλουν να είναι όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένες.

Η εστίαση είναι ένας εξαιρετικά απαιτητικός τομέας και οι τρεις κρίσιμοι παράγοντες επιτυχίας είναι η συνέπεια, η ευελιξία και η γρήγορη εξυπηρέτηση. H Cardlink, εταιρεία του Ομίλου Quest, εξασφαλίζει αυτούς τους παράγοντες επιτυχίας χάρη στις προηγμένες λύσεις Cardlink maitre, Cardlink POSsible και Android POS, οι οποίες βοηθούν τον επιχειρηματία να εκπληρώνει αυτό που υπόσχεται στον πελάτη του, δηλαδή να του παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Το Cardlink maitre, η cloud εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας για καφέ, μπαρ και εστιατόρια κάνει τη λήψη της παραγγελίας εύκολη και γρήγορη τόσο για τον πελάτη όσο και για την επιχείρηση. Μεταφέρει αυτόματα την παραγγελία σε όλα τα σημεία παρασκευής (μπαρ, κουζίνα), τυπώνει παραστατικά, υποστηρίζει τον real-time συντονισμό του προσωπικού σε όλα τα πόστα και εξυπηρετεί πολλούς τιμοκαταλόγους και κατηγορίες προϊόντων. H αδιάκοπη συνδεσιμότητα εξασφαλίζει ότι κανείς δε θα αργήσει να απολαύσει το φαγητό του, ακόμα κι αν χαθεί το ασύρματο σήμα. Ο πελάτης θα εξυπηρετηθεί εύκολα και άψογα ακόμη και στην περίπτωση που αλλάξει γνώμη για την επιλογή του. Το Cardlink maitre διαθέτει, επίσης, απευθείας σύνδεση με την ΑΑΔΕ και την πλατφόρμα myDATA διευκολύνοντας έτσι τις επιχειρήσεις στις νέες απαιτήσεις.

Το Cardlink maitre, η cloud εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας για καφέ, μπαρ και εστιατόρια κάνει τη λήψη της παραγγελίας εύκολη και γρήγορη.

Η Cardlink φέρνει επίσης στα χέρια των επιχειρήσεων τη νέα γενιά Android POS με λογισμικό Cardlink POSsible που λειτουργούν όχι μόνο ως μέσο για τη διενέργεια πληρωμών με κάρτες, αλλά και ως κοινό σημείο συνύπαρξης πολλών εφαρμογών. Έτσι, οι επιχειρήσεις έχουν πλέον στα χέρια τους ένα τερματικό POS που δεν περιορίζεται μόνο στις πληρωμές, αλλά μπορεί να εμπλουτιστεί το περιβάλλον του με επιπλέον εφαρμογές που λειτουργούν είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Cardlink, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου λειτουργικού συστήματος στον πλανήτη, του Android. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το Cardlink maitre που λειτουργεί στο ίδιο τερματικό Cardlink Android POS ώστε να επιτρέπεται ταυτόχρονα και η πληρωμή του λογαριασμού μέσω της ίδιας συσκευής, ενώ καλύπτει με μοναδικό τρόπο τις αναγκαίες πλέον λειτουργίες των delivery & takeaway. Στα πλεονεκτήματα των Android POS, συμπεριλαμβάνεται το εξαιρετικά οικείο περιβάλλον χρήσης του Android, η ευρύτατη και σχεδιαστικά όμορφη γκάμα επιλογών σε hardware, η ασύλληπτη ταχύτητα ολοκλήρωσης της συναλλαγής και φυσικά το κατάστημα εφαρμογών που ενισχύει με επιπλέον χρήσεις κάθε POS.

Στο διάστημα της πανδημίας χάσαμε συλλογικά τη δυνατότητα να χαιρόμαστε ένα γεύμα σε ένα εστιατόριο και μια καινούρια συνήθεια μπήκε γρήγορα στη ζωή μας, καθώς παραγγέλνουμε τα πιάτα από τα αγαπημένα μας εστιατόρια για παράδοση στο σπίτι. Αναμένεται ότι η συνήθεια αυτή θα διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό και μετά το άνοιγμα της εστίασης. Κατά συνέπεια τα καταστήματα εστίασης θα χρειαστεί να παρέχουν τη δυνατότητα online παραγγελίας για delivery ή takeaway, ακόμα και αν δεν την παρέχουν σήμερα.

H Cardlink βοηθά τον επιχειρηματία και σε αυτό. Του δίνει τη δυνατότητα, μέσω της εφαρμογής Cardlink maitre, να φτιάξει website ή και Android app μέσα σε 2 μόνο ημέρες, να δέχεται online παραγγελίες και πληρωμές, ακόμα και να φτιάξει το δικό του σύστημα επιβράβευσης των τακτικών πελατών του. Η εφαρμογή Cardlink maitre διευκολύνει και τις τηλεφωνικές παραγγελίες: αναγνωρίζει τις τηλεφωνικές κλήσεις και το προφίλ των πελατών χωρίς επιπλέον εξοπλισμό, ταξινομεί τις παραγγελίες, παρακολουθεί και διαχειρίζεται την πορεία τους. Οι υπηρεσίες Cardlink maitre, Cardlink POSsible και Android POS είναι ορισμένες από τις πολλές νέες λύσεις που έχει ξεκινήσει να προσφέρει η Cardlink, καθώς συνεχίζει αφοσιωμένη στον λόγο της ύπαρξής της που είναι να συνεισφέρει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσω της ενίσχυσης και της βελτίωσης της εμπειρίας, επιχειρήσεων και καταναλωτών.

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις