fbpx
Ρωτήστε μας
Cardlink

Σχετικά με εμάς

H Cardlink δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών και ειδικότερα στην αποδοχή και διαχείριση συναλλαγών με κάρτες, τόσο στο φυσικό όσο και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η εταιρεία λειτουργεί το μεγαλύτερο δίκτυο POS τερματικών στην Ελλάδα εξυπηρετώντας με ασφάλεια και ταχύτητα επιχειρήσεις και καταναλωτές στην πραγματοποίηση των καθημερινών τους συναλλαγών. Το Cardlink apollo, μια self-service, ψηφιακή πλατφόρμα που διατίθεται δωρεάν στις συνεργαζόμενες με την Cardlink επιχειρήσεις, εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο, όλα τα στοιχεία συναλλαγών μέσω αναλυτικών reports. Η Cardlink έχει, επίσης, λανσάρει μία σειρά από νέα προϊόντα όπως είναι το Cardlink maitre, η cloud εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας για καφέ, μπαρ και εστιατόρια και τα τερματικά νέας γενιάς Android POS. Τη διευρυμένη αυτή γκάμα υπηρεσιών έρχεται να συμπληρώσει η web εφαρμογή Cardlink pulse, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αξιοποιούν τα δεδομένα που ήδη έχουν και να τα μετατρέπουν σε ευκαιρίες προκειμένου να βελτιώσουν την απόδοση της επιχείρησής τους. Από τον Σεπτέμβριο του 2021, η Cardlink ανήκει πλέον στον Όμιλο Worldline, ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά πληρωμών και υπηρεσιών διαχείρισης συναλλαγών και στην πρώτη τετράδα των παγκόσμιων παικτών.

0
POS
0
e-Commerce
επιχειρήσεις
0
Συναλλαγές ανά
δευτερόλεπτο

Η ιστορία μας

Περισσότερα από 16 χρόνια εμπειρίας στις λύσεις πληρωμών

2021
2020
2015
2004
2021
2020
2015
2004

Μια χρονιά σταθμός για την Cardlink, καθώς ανήκει πλέον στον Όμιλο Worldline, ηγέτη στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών. Σήµερα, λειτουργούµε το µεγαλύτερο δίκτυο αποδοχής συναλλαγών µε κάρτες στην Ελλάδα με πάνω από 290.000 POS και 19.000 e-Commerce επιχειρήσεις. Συνεργαζόμαστε και με τις πέντε συστημικές Τράπεζες και αποδεχόμαστε όλους τους τύπους καρτών. Με ενισχυμένη τη θέση μας στην ελληνική αγορά και πρόσβαση στις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Worldline, είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε την αγορά και τις επιχειρήσεις ώστε να κάνουμε τη διαφορά και να υλοποιήσουμε το όραμά μας που είναι να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσω της ενίσχυσης και της βελτίωσης της εμπειρίας, επιχειρήσεων και καταναλωτών.

Την περίοδο 2016-2020 πραγµατοποιήσαµε σηµαντικές επενδύσεις τόσο σε εξοπλισµό POS όσο και σε τεχνολογικές υποδοµές προκειµένου να ανταποκριθούµε στη ζήτηση και στις ανάγκες της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια υλοποίησης του έργου αυτού, η Cardlink απέδειξε ότι θα µπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα για το περιβάλλον αποδοχής πληρωµών στην Ελλάδα. Έτσι τον Ιανουάριο του 2015, η Alpha Bank και η Eurobank αποφάσισαν την πώληση της Cardlink στον Όµιλο Quest και την Edgepay Holdings.

Δεδοµένου ότι η Ελλάδα ήταν πολύ πίσω από άλλες ευρωπαϊκές χώρες στην υιοθέτηση ηλεκτρονικών συναλλαγών, η ιδέα ήταν να δηµιουργηθεί µια πραγµατικά ανεξάρτητη οντότητα που θα µπορούσε να βοηθήσει τις τράπεζες και τις επιχειρήσεις να κινηθούν ταχύτερα προς τη σύγκλιση µε άλλες αγορές. Η µεταβίβαση της κυριότητας της Cardlink στις αρχές του 2015 σηµατοδοτεί την αρχή της περιόδου αυτής. Από εκείνη τη στιγµή, ο ρυθµός επιταχύνθηκε.

Η επιβολή του ελέγχου των κεφαλαίων (capital controls) στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015 που µείωσε την πρόσβαση των καταναλωτών σε µετρητά µαζί µε τα νοµοθετικά µέτρα για την παροχή κινήτρων για τη χρήση ηλεκτρονικών συναλλαγών και την υποχρεωτική εγκατάσταση των POS, το 2017, σε όλα σχεδόν τα εµπορικά καταστήµατα και κατηγορίες επιχειρήσεων, οδήγησε σε εκρηκτική ανάπτυξη στη ζήτηση για τις υπηρεσίες της Cardlink.

Η Cardlink ιδρύθηκε το 2004 από την Alpha Bank και τη Eurobank με στόχο τη δημιουργία ενός κοινού δικτύου POS που θα βοηθούσε στην ανάπτυξη των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην Ελλάδα. Το έργο της ενοποίησης των δικτύων ξεκίνησε το 2011 και ολοκληρώθηκε το 2014 εγκαθιστώντας πάνω από 80.000 Cardlink POS.

Vision

H Φιλοσοφία μας

Το όραμά μας

Η αποστολή μας

Οι αρχές μας

Το όραμά μας

Να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσω της ενίσχυσης και της βελτίωσης της εμπειρίας, επιχειρήσεων και καταναλωτών.

Η αποστολή μας

Να είμαστε άξιοι του θαυμασμού και της εμπιστοσύνης των εργαζομένων και των πελατών μας.

Οι αρχές μας

Διαφάνεια, Απλότητα, Ανθρώπινες Εμπειρίες,
Σπρώχνοντας τα Όρια

Η Κουλτούρα μας

Η Κουλτούρα μας βασίζεται στο agility – προτρέπουμε τους ανθρώπους μας να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Με αυτόν τον τρόπο, εκπαιδεύονται και γίνονται καλύτεροι – κάθε φορά και σε κάτι μεγαλύτερο και σημαντικότερο. Η εκπαίδευση και κατ’ επέκταση η προσωπική ανάπτυξη είναι για εμάς προσωπική υπόθεση του καθένα. Παρ’ όλα αυτά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του σε αυτό το ταξίδι, αρκεί να μας δείξει ότι το θέλει πολύ και είναι ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του.

Σε έναν τέτοιο οργανισμό δεν θα μπορούσαμε να μην χρησιμοποιούμε όλα εκείνα τα εργαλεία και τις τεχνικές που βοηθούν τους ανθρώπους μας να εξελιχθούν: Induction plan, 360 review, συνεχόμενα feedbacks μεταξύ manager/ peers ή ακόμα και μεταξύ συναδέλφων από άλλα τμήματα, trainings και personal development μέσω e-learnings, in-house trainings, executive coaching και culture workshops, βρίσκονται στη διάθεση των ανθρώπων μας με σκοπό την ανάπτυξή τους.

Η Καινοτομία στην Cardlink

Η καινοτομία είναι στο DNA των ανθρώπων μας που μέσα από διαρκή αναζήτηση και προσήλωση στην εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής, δημιουργούν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πελάτες μας, πιστοί στον σκοπό μας να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξή τους και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους.

Μεγάλη ή μικρή, κάθε ιδέα που καταφέρνουμε να μετατραπεί σε κάτι λειτουργικό, σε κάτι που θα ωφελήσει τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους εργαζομένους μας, αλλά και την κοινωνία ή το περιβάλλον, είναι για εμάς η συμβολή μας για έναν κόσμο πληρωμών καλύτερο και πιο βιώσιμο.

Ευκαιρίες καριέρας

Θέλετε να εργαστείτε στην Cardlink;

Η συνεχής αναζήτηση ταλέντων είναι για εμάς σημαντική υπόθεση. Αναζητάμε ταλέντα που θέλουν να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον το οποίο συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται. Επενδύουμε σε στελέχη που αντιμετωπίζουν την αλλαγή ως πρόκληση, παίρνουν πρωτοβουλίες και όταν πιστεύουν σε κάτι έντονα, δημιουργούν οι ίδιοι τις νέες συνθήκες προς αυτή την αλλαγή.

cardlink csr

Οι κοινωνικές μας δράσεις

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, συμμετέχουμε ενεργά σε δράσεις με στόχο τη στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι άνθρωποί μας είναι πάντα στο πλευρό μας και δεν είναι λίγες οι φορές που παίρνουν οι ίδιοι πρωτοβουλίες και οργανώνουν δράσεις, στηρίζοντας συνανθρώπους που μας έχουν ανάγκη και παίρνοντας πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν την οικολογική μας συνείδηση στο γραφείο. Οι ενέργειές μας γίνονται πάντα μέσω αναγνωρισμένων κοινωνικών φορέων και οργανώσεων.

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις