Πίσω

Covid-19: Η Cardlink δίπλα στους πελάτες και τους ανθρώπους της, ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα.

Η Cardlink δίπλα στους πελάτες και τους ανθρώπους της, ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα.

Η υπόσχεση που έχουμε δώσει σαν εταιρία στις επιχειρήσεις είναι η «Cardlink δουλεύει για σένα». Για αυτό το σκοπό εργαζόμαστε καθημερινά και είμαστε πολύ υπερήφανοι που καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της πανδημίας με επιτυχία κατά τη διάρκεια μιας τόσο δύσκολης πραγματικότητας που ξαφνικά μας επέβαλε η εμφάνιση του Covid19.

Με γρήγορα αντανακλαστικά και επιστρατεύοντας την αναγκαία τεχνική υποστήριξη «γυρίσαμε το κουμπί» και αρχίσαμε να δουλεύουμε από το σπίτι. Στηρίξαμε τους εργαζομένους μας με ειλικρινή φροντίδα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και καταφέραμε να διατηρήσουμε τη συνοχή της ομάδας και τον παλμό της εταιρείας σαν να είμασταν στο γραφείο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να επιτύχουμε τη συνέχιση της λειτουργίας των δραστηριοτήτων μας για όσες επιχειρήσεις παρέμειναν ανοιχτές αλλά και για τις online συναλλαγές υποστηρίζοντας τις νέες, αυξημένες και επείγουσες ανάγκες τους. Εργαστήκαμε εντατικά από το σπίτι για να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων που βρέθηκαν στη πρώτη γραμμή. Νοιαστήκαμε για τους πελάτες μας, σε μια σχέση αμφίδρομη που όπως παρατηρήσαμε ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες.

Για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων που επηρεάστηκε από το υποχρεωτικό κλείσιμο των επιχειρήσεων, δράσαμε άμεσα, λαμβάνοντας μέτρα διευκόλυνσης τα οποία θα επεκτείνουμε εφόσον χρειαστεί και τους επόμενους μήνες.

Αναμφίβολα η πανδημία είναι μεγάλη δοκιμασία σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο. Εμείς στην Cardlink θέλουμε να είμαστε μέρος της λύσης και της επόμενης ημέρας. Για το λόγο αυτό, αφουγκραζόμαστε τις νέες ανάγκες των πελατών και δουλεύουμε ήδη πάνω σε ιδέες και προτάσεις που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού πέτυχαν έως τώρα χάρη στη συνέπεια όλων μας. Μένοντας ασφαλείς, με αισιοδοξία, ελπίδα και επιμονή πιστεύουμε ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και θα βγούμε ακόμη πιο δυνατοί και ενωμένοι.

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Είστε ήδη πελάτης Cardlink;*