fbpx
Ρωτήστε μας
Πίσω

Ένα μήνυμα από τον CEO μας

Ένα μήνα μετά την εμφάνιση του COVID-19 στην Ελλάδα, η χώρα μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο της προσπάθειας περιορισμού της πανδημίας. Τα δραστικά μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης θα πετύχουν μόνο, εάν όλοι κάνουμε το καθήκον μας και ακολουθήσουμε με συνέπεια τις οδηγίες των Αρχών. Αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να εξασφαλιστεί στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό ο χρόνος που χρειάζονται για τη φροντίδα όσων έχουν ανάγκη. Επιπλέον είναι απαραίτητο έτσι ώστε να ανακόψει τον ρυθμό της διασποράς ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα σε δομές και ανθρώπινους πόρους, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την πανδημία μέχρι την ανακάλυψη θεραπείας και εμβολίου.

Από τη στιγμή που τα πρώτα κρούσματα εμφανίστηκαν στην Ελλάδα, προτεραιότητά μας στην Cardlink ήταν να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε την υγεία των εργαζομένων μας. Ενισχύσαμε τις διαδικασίες  καθαριότητας και απολύμανσης των γραφείων μας και εκπαιδεύσαμε τους εργαζομένους μας, ώστε να μειώσουμε την  πιθανότητα μετάδοσης του ιού. Επίσης, ξεκινήσαμε άμεσα την προετοιμασία και τις δοκιμές εργασίας από το σπίτι.

Από τις 16 Μαρτίου, το 100% των εργαζομένων μας  δουλεύει από το σπίτι. Ενισχύσαμε επίσης τα ψηφιακά μας κανάλια προσφέροντας στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές για να επικοινωνήσουν μαζί μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και εργαστήκαμε στενά με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας, για να τους υποστηρίξουμε στις δικές τους διαδικασίες  απομακρυσμένης εργασίας. Είμαστε πολύ περήφανοι που καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε και να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας χωρίς καμία επίπτωση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Πιστεύουμε ότι αν φροντίζουμε τους ανθρώπους μας, εκείνοι με τη σειρά τους θα φροντίζουν τους πελάτες μας. Σε αυτή την περίοδο αβεβαιότητας καλούμαστε να αποδείξουμε την υπευθυνότητά μας. Δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους μας τόσο ηθικά όσο και οικονομικά καθώς όλοι προσαρμοζόμαστε στις τρέχουσες συνθήκες. Η διοικητική ομάδα της Cardlink έχει αναλάβει να κρατάει συνεχή επαφή με τους εργαζομένους μας και να υποστηρίζει τον καθένα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επίσης, έχουμε αυξήσει τη συχνότητα των συναντήσεων όλου του προσωπικού μέσω τηλεδιασκέψεων έτσι ώστε να βρισκόμαστε όλοι μαζί και να συζητάμε για τα σημαντικά ζητήματα.

Η πλειοψηφία των πελατών μας έχει επηρεαστεί από το υποχρεωτικό κλείσιμο των επιχειρήσεων. Το μήνυμά μας προς όλους εσάς είναι η δέσμευσή μας να συμβάλουμε στην ανάπτυξη και την επιτυχία σας.  Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε στην προσπάθεια σας να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους εξυπηρέτησης των δικών σας πελατών ή να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε καλύτερα για τη στιγμή που θα ανοίξετε πάλι τις επιχειρήσεις σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις ανάγκες σας ή οτιδήποτε σας απασχολεί.

Για εσάς που οι επιχειρήσεις σας παραμένουν ανοιχτές, αναγνωρίζουμε τον σημαντικό σας ρόλο να στηρίξετε την κοινωνία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είμαστε δίπλα σας και δουλεύουμε για εσάς, για ό,τι χρειαστείτε, ώστε να μπορέσετε να αφοσιωθείτε στην εξυπηρέτηση του συνόλου.

Είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσουμε αυτήν τη δοκιμασία. Χρειάζεται να έχουμε υπομονή και να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών έτσι ώστε να επανέλθουμε στην κανονικότητα όσο το δυνατόν συντομότερα, καθώς θα αναμένουμε το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας των επιστημόνων σε όλο τον κόσμο να βρουν τρόπο να γίνει αυτή η ασθένεια διαχειρίσιμη.

Είναι η ώρα να προτάξουμε το σθένος και την αποφασιστικότητά μας.

Γιώργος Δρυμιώτης

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις