fbpx
Ρωτήστε μας
Πίσω

Κ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ | Ο κόσμος της Cardlink

Ιανουάριος 2021

Ολυμπιακοί αγώνες 2004, οικονομική ευημερία, δεκαετής κρίση και στο τέλος μια πανδημία. Δεκαπέντε χρόνια που χάραξαν και άλλαξαν την Ελλάδα για πάντα και που οδήγησαν σε μία νέα πραγματικότητα τις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Η ομάδα της Cardlink προχωρά όλα αυτά τα χρόνια υποστηρίζοντας εργαζομένους, συνεργαζόμενες επιχειρήσεις αλλά και την κοινωνία με πολλαπλές δράσεις ακολουθώντας μια οδηγία: να δοκιμάζεις κάθε μέρα κάτι καινούργιο, να σπρώχνεις τα όριά σου.

Η ομάδα της Cardlink διαμορφώνει καθημερινά από το 2004 το τοπίο των ηλεκτρονικών πληρωμών στην Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι αν παρέχεις εμπειρίες και λύσεις που λύνουν προβλήματα των επιχειρήσεων και οι καταναλωτές απολαμβάνουν και βρίσκουν χρήσιμες, αυτό θα αυξήσει την πιστότητα, θα χτίσει εμπιστοσύνη μεταξύ τους και θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη.

Διαχειριζόμαστε πάνω από 2,5 εκατομμύρια συναλλαγές την ημέρα, μέσω των Cardlink POS, της e-Commerce πλατφόρμας μας, των payment links, e-mail, mobile wallets, smart watch. Όλα αυτά συμβαίνουν καθώς φτιάχνουμε παράλληλα ένα νέο σύμπαν σύγκλισης δύο κόσμων. Του φυσικού και του ψηφιακού/ ηλεκτρονικού εμπορίου, που σήμερα δημιουργούν μια ολοκαίνουργια πραγματικότητα για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Εργαζόμαστε σε μικρές ομάδες που συντίθενται και αποσυντίθενται γύρω από ένα σκοπό, βοηθώντας άμεσα άλλες ομάδες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων. Με αυτό τον τρόπο λανσάραμε τη νέα γενιά Cardlink POSsible που βασίζεται σε λειτουργικό Android και ανοίγει έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων. Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών για το e-Commerce μέσω της πλατφόρμας αποδοχής συναλλαγών Cardlink checkout. Φτιάξαμε την cloud εφαρμογή Cardlink maitre με εξειδικευμένες λύσεις για το χώρο της εστίασης. Προσφέρουμε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις το Cardlink apollo, μια online πλατφόρμα παρακολούθησης συναλλαγών. Αξιοποιούμε τα big data του δικτύου μας και κάναμε τα πρώτα μας βήματα στον τομέα data analytics με την εφαρμογή Cardlink pulse. Ταιριάξαμε την εμπειρία μας με τράπεζες, με μεγάλες αλυσίδες εμπορίου, αλλά και με μικρές επιχειρήσεις, στα μέτρα της ανάγκης της Ελλάδας του σήμερα.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της πανδημίας με επιτυχία, κατά τη διάρκεια μιας τόσο δύσκολης πραγματικότητας που ξαφνικά μας επέβαλε η εμφάνιση του Covid19. Στηρίζουμε τους εργαζομένους μας με ειλικρινή φροντίδα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε τη συνοχή της ομάδας και τον παλμό της εταιρείας σαν να είμασταν στο γραφείο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να επιτύχουμε τη συνέχιση της λειτουργίας των δραστηριοτήτων μας για όσες επιχειρήσεις παρέμειναν ανοιχτές αλλά και για τις online και click away συναλλαγές υποστηρίζοντας τις νέες, αυξημένες και επείγουσες ανάγκες τους. Εργαζόμαστε εντατικά από το σπίτι για να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων που βρέθηκαν στη πρώτη γραμμή. Νοιαστήκαμε για τους πελάτες μας, σε μια σχέση αμφίδρομη που όπως παρατηρήσαμε ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες. Για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων που επηρεάστηκε από το υποχρεωτικό κλείσιμο των επιχειρήσεων, δράσαμε άμεσα, λαμβάνοντας μέτρα διευκόλυνσης τα οποία θα επεκτείνουμε για όσο ακόμα χρειαστεί.

Εργαζόμαστε με διαίσθηση και ενσυναίσθηση και με αυτόν τον τρόπο αποφασίσαμε να προσφέρουμε στην κοινωνία που ανήκουμε και εμείς. Γίναμε εθελοντές δότες μυελού των οστών με το Choose Life, συμμετείχαμε σε εθελοντική αιμοδοσία για το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ και συμβάλλουμε σταθερά στην προσπάθεια της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος». Ανεβήκαμε στην κορυφή του κόσμου με την ομάδα 7 Summits και στεκόμαστε στο πλευρό του κορυφαίου αθλητή Μίλτου Τεντόγλου.

Ως εταιρία του Ομίλου Quest συμμετείχαμε στη μεγάλη δωρεά σύγχρονου εξοπλισμού πληροφορικής συνολικής αξίας €500.000 στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και στο Υπουργείο Υγείας.

Πιστεύουμε στον ενάρετο κύκλο της ικανοποίησης των εργαζομένων και των πελατών. Αν φροντίσουμε τους εργαζομένους μας, θα φροντίσουν τους πελάτες μας. Και αν οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι, τότε οι εργαζόμενοί μας θα είναι περήφανοι και ικανοποιημένοι.

Με αυτό σαν οδηγό συνεχίζουμε αφοσιωμένοι στο λόγο της ύπαρξής μας. Την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ΚΑΠΑ της εφημερίδας Καθημερινή: https://www.kathimerini.gr/pages/k-epixeirein/

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις