Πίσω

H Cardlink συμμετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Δελτίο Τύπου
04 Οκτωβρίου 2019

H Cardlink συμμετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Η Cardlink, γιορτάζει και φέτος την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατώνμε  το  διαγωνισμό, Cardlink 500. Δέκα τυχεροί συνεργάτες, κάτοχοι Cardlink POS ή χρήστες της ecommerce πλατφόρμας της Cardlink που θα επικοινωνήσουν με το κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της εταιρείας για οποιοδήποτε αίτημά τους και δηλώσουν τα στοιχεία τους στο cardlink.gr/500, από 7 έως 12 Οκτωβρίου 2019, θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν από μία επιταγή αξίας €500.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών αποτελεί για την Cardlink μια ευκαιρία να επιβραβεύσει τους πελάτες της και να τους προσφέρει μια θετική εμπειρία, ένα χαμόγελο, στο πλαίσιο της συνεχούς της προσπάθειας να είναι δίπλα στις επιχειρήσεις με τεχνολογία νέας γενιάς και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Η Χάρις Μαρκάκη, Marketing Manager της Cardlink ανέφερε: «Τα χαμόγελα και η ικανοποίηση τω νικητών του περσινού διαγωνισμού μας συνόδευσαν για μια ολόκληρη χρονιά. Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε από κοντά τους δέκα τυχερούς συνεργάτες του φετινού διαγωνισμού μας και ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία».

Για την Cardlink

Η Cardlink ιδρύθηκε το 2004 και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών πληρωμών στην Ελλάδα με περισσότερα από 250.000 POS, 10.000 καταστήματα e-Commerce και 400 εκατομμύρια συναλλαγές ανά έτος. Η Cardlink βοηθάει τις επιχειρήσεις στις καθημερινές συναλλαγές τους με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα. Η ομάδα της Cardlink παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πεδίο των ηλεκτρονικών πληρωμών και υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες και υπηρεσίες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των συναλλαγών στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Από τον Ιανουάριο του 2015, η Cardlink είναι εταιρεία του Ομίλου Quest.

Cardlink AE
E-mail: info@cardlink.gr
Τηλ. 211 1069607
www.cardlink.gr
Quest Συμμετοχών ΑΕ
E-mail: pr@quest.gr
Τηλ. 211 9991494
www.quest.gr
Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Είστε ήδη πελάτης Cardlink;*