Πίσω

Σε ποιο νομό της Ελλάδας τσίκνισαν περισσότερο φέτος την Τσικνοπέμπτη;

Βρέξει χιονίσει κάποια πράγματα δεν αλλάζουν! Οι Έλληνες τη γιορτάζουν την Τσικνοπέμπτη και το Cardlink pulse θα μιλήσει και πάλι με αποδείξεις και ονόματα.

Πρωτιά για την Χαλκιδική το 2020, που το έριξαν έξω με μέσο ποσό συναλλαγής €44,6 και δεύτερη θέση για την Καστοριά που ακολουθεί με €43,9. Το περίμενες; Ακολουθεί απεικόνιση των 10 νομών στους οποίους ξοδεύτηκαν* τα περισσότερα φέτος την Τσικνοπέμπτη σε ταβέρνες και εστιατόρια.  

The extra data!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να μείνουν σπίτι την Τσικνοπέμπτη, συμφωνείτε; 23,7% αυξήθηκε φέτος ο τζίρος των κρεοπωλείων την Τετάρτη, παραμονή της Τσικνοπέμπτης, που ψωνίζουν και οργανώνονται οι …οικιακοί ψήστες.

 

Σας φάνηκε ενδιαφέρον;

Αν έχετε επιχείρηση και θέλετε να μπορείτε να βλέπετε δεδομένα εξειδικευμένα για τον κλάδο σας, τους πελάτες σας, αλλά και ποια είναι η θέση της δικής σας επιχείρησης σε σχέση με τις άλλες επιχειρήσεις του κλάδου, το Cardlink pulse είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βλέπετε όλα αυτά τα στοιχεία* σε πραγματικό χρόνο και να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις.

Τώρα μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν και να δείτε αν ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ!

*Το Cardlink pulse συγκεντρώνει ανώνυμα στοιχεία που αφορούν εκατομμύρια συναλλαγές που πραγματοποιούνται καθημερινά με κάρτα μέσω του δικτύου της Cardlink, τα επεξεργάζεται και τα παρουσιάζει με απλό και εύκολο τρόπο, εξειδικευμένα για την κάθε επιχείρηση.

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Είστε ήδη πελάτης Cardlink;*