Πίσω

Το καλοκαίρι του 2020 έφτασε στο τέλος. Τι αποτελέσματα έφερε όμως στην αγορά σε σύγκριση με το 2019;

Έλα να το ανακαλύψουμε μαζί, με οδηγό το Cardlink pulse, τη web εφαρμογή Big Data & Analytics της Cardlink! Μέσα από ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που προκύπτουν από τις συναλλαγές με κάρτα, θα αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς και πώς κινήθηκε αυτό το διάστημα.

Το Cardlink pulse επιβεβαιώνει αυτό που φανταζόμαστε όλοι, ότι δηλαδή ο κλάδος που επηρεάστηκε περισσότερο ήταν ο ξενοδοχειακός κλάδος με μείωση -67% σε σύγκριση με το 2019. Ακολουθούν οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες με μείωση που έφτασε το -57,4%.
Παρ’ όλα αυτά, η διαφορά από μήνα σε μήνα σε σύγκριση με το περσινό καλοκαίρι ήταν λιγότερο έντονη και η αγορά φάνηκε να ανοίγει.

Δύο κλάδοι που φαίνεται ότι ευνοήθηκαν από άποψη τζίρου στις συναλλαγές με κάρτες, είναι ο φαρμακευτικός/ασφαλιστικός κλάδος με συνολική αύξηση +20%, αλλά μειούμενο ρυθμό αύξησης από τον Ιούνιο στον Αύγουστο, καθώς και ο κλάδος των ποτών και των τροφίμων με αύξηση +22,8%.

Στο γράφημα που ακολουθεί μπορείς να δεις: τις μεταβολές του τζίρου ανά κλάδο, τη σημαντική αύξηση των ανέπαφων συναλλαγών +24,88%, καθώς και τις διαφορές ανά μήνα συνολικά, για όλους τους κλάδους.

Όπως είναι φυσικό, οι ανέπαφες συναλλαγές σημείωσαν σημαντική αύξηση, καθώς αφενός αυξήθηκε το όριό τους, αφετέρου πολλοί καταναλωτές τις προτιμούν πλέον ακόμα και για τις μικρότερες συναλλαγές τους.

Είναι άραγε μία αλλαγή που ήρθε για να μείνει; Μένει να το ανακαλύψουμε μέσα από τα Big Data του Cardlink pulse!

 

Σας φάνηκε ενδιαφέρον;

Αν έχετε επιχείρηση και θέλετε να μπορείτε να βλέπετε δεδομένα εξειδικευμένα για τον κλάδο σας, τους πελάτες σας, αλλά και ποια είναι η θέση της δικής σας επιχείρησης σε σχέση με τις άλλες επιχειρήσεις του κλάδου, το Cardlink pulse είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βλέπετε όλα αυτά τα στοιχεία* σε πραγματικό χρόνο και να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις.

Τώρα μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν και να δείτε αν ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ!

*Το Cardlink pulse συγκεντρώνει ανώνυμα στοιχεία που αφορούν εκατομμύρια συναλλαγές που πραγματοποιούνται καθημερινά με κάρτα μέσω του δικτύου της Cardlink, τα επεξεργάζεται και τα παρουσιάζει με απλό και εύκολο τρόπο, εξειδικευμένα για την κάθε επιχείρηση.

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Είστε ήδη πελάτης Cardlink;*