Πίσω

Στις 12 Φεβρουαρίου 2019 διεξήχθη η Συνέντευξη Τύπου του 7 Summits Project

Φεβρουάριος 2019

Στις 12 Φεβρουαρίου 2019 διεξήχθη η συνέντευξη τύπου, στα πλαίσια του 7 Summits Project, στο Anglais στην Αθήνα όπου η Marketing Manager της Cardlink Χάρις Μαρκάκη και η Customer Experience Director της Cardlink, Βιβή Χωριανοπούλου παρευρέθηκαν για να μας εκπροσωπήσουν. 

Η κυρία Μαρκάκη έδωσε στον κόσμο να καταλάβει πως το σκεπτικό “Dream Big” , το σκεπτικό της Cardlink, απευθύνεται σε όλους , γυναίκες ή άντρες, ξένους ή Έλληνες, μικρούς ή μεγάλους!  

Με αυτή την λογική στηρίζουμε τις δύο αυτές γυναίκες της καθημερινότητας να φτάσουν την κορυφή. Είμαστε μια εταιρεία που έφτασε στην κορυφή του κλάδου FinTech με κόπο και σκληρή δουλειά , και όποτε βλέπουμε πως οι συμπολίτες μας προσπαθούν  να φτάσουν και αυτή την κορυφή των ονείρων τους βρισκόμαστε εκεί για να τους βοηθήσουμε! Η πρόκληση που έχουν θέσει η Βανέσα και η Χριστίνα απαιτεί προσήλωση, επιμονή, σκληρή δουλειά και ομαδικότητα, αξίες οι οποίες είναι πυλώνες του κώδικά μας. Ευχόμαστε στις δύο αυτές γυναίκες να εκπληρώσουν το όνειρό τους και να “σπάσουν” οποιοδήποτε παγιωμένο στερεότυπo.

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Είστε ήδη πελάτης Cardlink;*