Πίσω

Απόκριες 2020 vs Απόκριες 2019. Ποια χρονιά βγήκαν περισσότερο οι Έλληνες;

Η αλήθεια είναι ότι φέτος το τριήμερο των Αποκριών που κορυφώνεται με την Καθαρά Δευτέρα και το πέταγμα του αετού επηρεάστηκε από… «εξωτερικούς» παράγοντες και δεν είναι λίγοι οι Έλληνες που ενδεχομένως ακύρωσαν τις εξορμήσεις τους εντός ή εκτός της χώρας. Το επιβεβαιώνει όμως το πλήθος των συναλλαγών* που πραγματοποιήθηκαν; Επηρεάστηκαν οι κλάδοι που κάθε χρόνο ευνοούνται από την εκδρομική και εξωστρεφή διάθεση του κόσμου;

Η απάντηση είναι ότι επηρεάστηκαν, αλλά θετικά και όχι αρνητικά όπως θα περίμενε κανείς! Πιο συγκεκριμένα, οι ταβέρνες και τα εστιατόρια είδαν αύξηση στις συναλλαγές τους 40,01% σε σχέση με το 2019, τα βενζινάδικα 15,67% και οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με ταξιδιωτικές υπηρεσίες 103,8%!!!

Ας έχουμε στο μυαλό μας βέβαια πάντα ότι αυξάνονται συνεχώς οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με κάρτα και όχι με μετρητά, οπότε και στα παραπάνω ποσοστά ενδεχομένως να συμβάλλει και αυτό το γεγονός.

 

Σας φάνηκε ενδιαφέρον;

Αν έχετε επιχείρηση και θέλετε να μπορείτε να βλέπετε δεδομένα εξειδικευμένα για τον κλάδο σας, τους πελάτες σας, αλλά και ποια είναι η θέση της δικής σας επιχείρησης σε σχέση με τις άλλες επιχειρήσεις του κλάδου, το Cardlink pulse είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βλέπετε όλα αυτά τα στοιχεία* σε πραγματικό χρόνο και να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις.

Τώρα μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν και να δείτε αν ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ!

*Το Cardlink pulse συγκεντρώνει ανώνυμα στοιχεία που αφορούν εκατομμύρια συναλλαγές που πραγματοποιούνται καθημερινά με κάρτα μέσω του δικτύου της Cardlink, τα επεξεργάζεται και τα παρουσιάζει με απλό και εύκολο τρόπο, εξειδικευμένα για την κάθε επιχείρηση.

Το newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι!

  • Σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Νέα, έρευνες και insights απο όλους τους κλάδους
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Είστε ήδη πελάτης Cardlink;*